Gesloten wegens jaarlijks verlof van 29 juni tem 21 juli.

“Les goûts et les couleurs ne se discutent pas”
Daarom biedt Cake Couture je een taart volledig gemaakt naar jouw wensen en smaken. Elke taart die ik maak is uniek en kan volledig gepersonaliseerd worden. 

Cupcakes

Cupcakes

Cupcakes zijn perfect voor traktaties of als aanvulling bij een taart. Zij passen bij elke gelegenheid! De mogelijkheden zijn oneindig: van cupcakes met een heerlijke toef, met een (foto)print of uitgewerkt in thema.

Gepersonaliseerde taarten

Gepersonaliseerde taarten

Je zoon is dol op auto’s, je dochter houdt van prinsessen of je man is een echte klusser? Voor elke persoon de gepaste taart, die ook kan afgewerkt worden volgens de gelegenheid (doop, communie, verjaardag, huwelijk enz.).

Dessertenbuffet

Dessertenbuffet

Cake Couture verzorgt met veel plezier jouw feest. Van een communiefeest tot een huwelijk: elke gelegenheid is een perfect excuus om te genieten van de lekkere zoete zondes van Cake Couture. Prijzen vanaf €5 per persoon.

Eetbare prints

Eetbare prints

Bak je zelf graag en wil je aan je creatie graag zelf een persoonlijke toets toevoegen? Dat kan! Bij Cake Couture kan je eetbare prints bestellen.  Stuur een mailtje naar info@cakecouture.be met de foto en de informatie. Prijs vanaf €6 euro.

Workshop of themafeestje

Workshop of themafeestje

Nieuwsgierig en zin gekregen om zelf eens aan de slag te gaan? Volg mijn facebookpagina waar je meer informatie kan vinden over data van workshops of stuur vrijblijvend een mailtje. (Kinder)workshops kunnen op aanvraag worden georganiseerd vanaf 6 personen.

Zin gekregen in iets zoets? Neem snel contact met mij op en we bekijken samen hoe we jouw droomtaart er perfect kunnen laten uitzien.

Bestel nu

Handgemaakte taarten, met de beste ingrediënten

Al mijn taarten zijn handgemaakt, bereid met de beste ingrediënten en met veel liefde gemaakt.  De prijzen zijn dus ook amper te vergelijken met de 'standaard' taarten die je vindt in de supermarkt of bij de bakker. Om toch een indicatie te geven vind je hiernaast de startprijzen.

Taart
Aantal personen
Vanaf prijs
Ø 15
< 8
40

Kan enkel in combinatie worden besteld met een andere taart, bv. een stapeltaart

Ø 20
8-12
55
Ø 25
12-16
65
Ø 30
16-24
75
Letter/ cijfer taart
10-12
45

Alle letters en cijfers zijn mogelijk. Afhankelijk van het gekozen type kunnen er meer of minder stukjes uit.

Barbietaart
15
62

Inclusief mooie barbie. Indien een speciale vereiste rond de pop wordt een meerprijs aangerekend (afhankelijk van winkelprijs).

Cupcakes
2,75/ stuk

Afhankelijk van de afwerking, minimum hoeveelheid 12 stuks. Mini cupcakes ook mogelijk.

Minimum 4 stuks van een  smaak

3D taart en andere
Prijs op maat

Startprijs vanaf €5,5 per persoon

Boltaartje meptaartje
NVT
€ 10

Perfect voor een eerste verjaardag. Kan enkel in combinatie met iets anders worden besteld. Exclusief eventuele toeslag voor boetseren/speelgoedjes

Cake Couture

Mijn taarten worden met de beste ingrediënten gebakken, met de grootste liefde gemaakt en zullen tot de laatste kruimel worden opgegeten :)

Nathalie, Cake Couture

Handgemaakte taarten, op maat voor je feestje

Standaard worden alle taarten gevuld met 2 heerlijke lagen merengue botercreme waar een aroma kan aan toegevoegd worden. Voor elke smaak is er wel iets mogelijk: chocolade (stukjes of pasta), speculaas, (oreo) koekjes, fruit, bokkenpootjes, karamel enz...

 

De lijst van alle mogelijke opties is uiteraad verre van limitatief. Stuur mij daarom snel een mail en dan bezorg ik je een lijst met alle mogelijke soorten vullingen en afwerkingen. 

Alle bestellingen dienen te worden afgehaald in Denderhoutem na afspraak. Enkel grote bestellingen kunnen ter plaatse worden geleverd (€0,75/km per gereden km). Betalingen kunnen cash bij afhaling of via de Bancontact app. uitgevoerd worden. Bij elke bestelling wordt steeds een voorschot gevraagd van minimaal 25%.

Meer info

Nog vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in, en we bezorgen snel een antwoord.

Algemene voorwaarden *